Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Minsk

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Minsk sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Minsk miniopas

Autovuokraamo Minsk
Autonvuokraus Minsk

Minsk on pääoman Valko-Venäjän ja sijaitsee keskeisellä paikalla luoteisosassa maata.Jokien ja Svislach Niamiha virtaa läpi kaupungin, joka on maan kulttuurin keskus. Minsk on suurin kaupunki Valko-Venäjän ja väkiluku oli yli 1,7 miljoonaa vuonna 2008. Pääoma on mainittu ensimmäisen lähteistä 1067 ja oli tärkeä kaupan keskus keskiajalla.

Alle 2 World War II, suuri osa Minskin tuhottu. Mutta ei kaikki historialliset rakennukset menetti myös useita kirkkoja kuten tuomiokirkko Pyhän alkoholijuomia ja Cathedral of Saint Neitsyt Marian 1700-luvulta. Voit oppia historiasta, monia hyviä museoita käydä. Vanha Valko museo käsittelee maan antiikin historia, kun taas Valko-Venäjän Suuren isänmaallisen sodan museo on omistettu rooliaan 2 World War II. Minsk on vihreä kaupunki, jossa on runsaasti viheralueita joista yksi tunnetuimmista on Gorkyparken.

Minskin kansainvälinen lentoasema tarjoaa lentoja eri puolilta Eurooppaa ja on kyse. 40 km kaupungin ulkopuolella.