Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Montevideo Carrasco Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montevideo Carrasco Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montevideo Carrasco Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Montevideo Carrasco Lentokenttä
Autonvuokraus Montevideo Carrasco Lentokenttä – Kuva: © Libertinus Yomango

Carrasco Yleistä Cesareo L. Berisso International Airport (MDV) sijaitsee 19 km ulkopuolella Montevideo. Bussit välillä Montevideo ja lentokentälle. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä ovat Hertz, Sixt, Budget ja Europcar.

Vuonna 2008 1.236.415 matkustajaa vieraili Montevideo lentokentälle on suurin lentokenttä Uruguayssa. Montevideo Lentokenttä on uusi ja moderni terminaali avattiin loppuvuodesta 2009, jonka kapasiteetti on 4,5 miljoonaa ihmistä vuosittain. From Montevideo voi matkustaa muihin kaupunkeihin Etelä-Amerikassa, ja jotkut kohteisiinYhdysvalloissa ja Euroopassa.

Montevideo lentokentälle, joka on 5 eri kaupoissa myös verovapaa ja 2 ravintolaa. Muita palveluja ovat pankki, posti ja apteekki. Ei ole hotelleja lentoasemalla.