Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Punta Del Este

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Punta Del Este sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Punta Del Este miniopas

Autovuokraamo Punta Del Este
Autonvuokraus Punta Del Este

Punta del Este – tunnetaan Etelä-Amerikkaan St. Tropez – on yksinomainen, pieni kylpyläkaupunki vajaat 10000 asukkaan sijaitsee kaukana etelässä Uruguay. Keskus keskittyy niemimaalla ulkoneva Atlantin valtameren kärkeen suulla Rio de la Platan. Etäisyys länteen pääkaupunki Montevideo on 140 km.

Kun loma matkailijoita ympäri maailmaa kuluttaa kaupunki kesäisin, lisäämällä sen asukasluku on noin 150.000. Niistä nähtävyydet he voivat kokea, on Casapueblo – hieno talo monimutkainen taiteilija Carlos Páez Vilaró. Muut kohteet ovat 45 metriä korkeita, keskeisellä paikalla torni – ja idyllinen saari Gorriti kaupungin ulkopuolella.

Niin silti houkuttelee eniten matkailijoita Punta del Este, on upeita hiekkarantoja löytyy täältä. Ne ympäröivät – melkein – kaupungin puolelta. Suosituimmat alueet rannikkoalueen Montoya Ranta, Bikinit Ranta ja Beach Manantiales. Lisäksi on mainittava La Barra, jos se sopii erityisen hyvin surffaukseen ja kalastukseen.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on varattu Corbeta Capitán Carlos A. Curbelo International Airport, joka sijaitsee 19 km luoteeseen Punta del Este.