Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Montevideo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montevideo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montevideo miniopas

Autovuokraamo Montevideo
Autonvuokraus Montevideo

Montevideo (noin 1,4 miljoonaa asukasta) on pääoman Uruguayn. Sen sijainti suulla Rio de la Platan tekee myös tärkeä satamakaupunki – ja keskus kalastukseen Atlantilla. Kaupungin perusti espanjalaiset 1726 ja on ollut maan pääkaupunki vuodesta 1828.

On useita monumentaalisia rakennuksia Montevideo – varsinkin empiretyyliä. Muuten Metropolitan Cathedral on yksi arkkitehtonisia nähtävyyksiä. Se on rakennettu vuonna 1740 – mutta uudelleen sen jälkeen, uusklassisen mallin jo vuosisadan lopulla. Niistä enemmän modernia arkkitehtuuria voidaan todeta, että Etelä-Amerikan ensimmäinen pilvenpiirtäjä – Palacio Salvo (1925) – listattiin, ja se on edelleen yksi Montevideon nähtävyyksiä. Korkeus (myös antennin päällä) on täsmälleen 100 m.

Muita uudempia rakennuksia tv-torni Torre Antell (158 m), joka on rakennettu vuonna 2000. Ja sitten myös Montevideo World Trade Center – vaikkakin hieman vähemmän kuin 11 / 9 2001 oli terroristi tavoite New Yorkissa.

Rannikkokaupunki Montevideo on myös kauniita rantoja välittömässä läheisyydessä. Kaksi suosituinta ovat Ramitez Beach Pocitos Beach.

Lentokenttä Carrasco International Airport sijaitsee 5 km kaupungin ulkopuolella.