Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Damaskos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Damaskos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Damaskos miniopas

Autovuokraamo Damaskos

Autonvuokraus Damaskos

Damaskos sijaitsee Lounais Syyriassa , ja on maan pääkaupunki ja suurin kaupunki 1,7 miljoonaa asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee 80 km itään Välimeren tasangolla – 680 m.

Damaskos on yksi maailman vanhimmista kaupungeista, ja sillä on pitkä historia kulttuuri-ja kaupallinen keskus Lähi-idässä.

Kaupungissa on subtrooppinen ilmasto, jonka vuotuinen keskilämpötila on 16,7 astetta. Heinä-ja elokuu ovat lämpimimmät kuukautta.

Damaskos on useita matkailukohteita ja nähtävyyksiä. Suurin on vanha kaupunki, joka ympäröi muuri, ja on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Seinien sisällä on historiallisia rakennuksia, kapeita katuja, basaareja ja moskeijoita – mukaan lukienOmayyade moskeija vuodelta 705 Tämä on yksi muslimien pyhän rakennuksen. Vanha kaupunki on myös suuri keskiaikainen linnoitus Damaskoksen Citadel.

Vanhassa kaupungissa on Raamatun ”Straight Street” – jos useita Raamatun tapahtumia. Lopussa tämä katu on Ananias talon – jos apostoli Paavali sai näkönsä.

Toinen suosittu nähtävyys on National Museum Damaskoksen, joka vihittiin käyttöön vuonna 1919 – näyttely useita arkeologisia ja historiallisia esineitä. Vierailijat voivat nähdä mm 4000 vuotta vanha veistoksia Mari, ja kopio Koraanin peräisin 1200-luvulta.

Damaskoksen kansainvälinen lentoasema sijaitsee 22 kilometriä kaakkoon keskustasta.

Suomi