Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dubai

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dubai sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dubai miniopas

Autovuokraamo Dubai
Autonvuokraus Dubai

Dubai on kaupunki ja pääkaupunki emiraattia Dubai, joka on yksi seitsemästä Emirates maassa Yhdistyneet arabiemiirikunnat. .Dubai sijaitsee länsipuolella maan pohjois-kärki ja edessä Persianlahdelle. Dubai on suurin kaupunki alalla, ja vuonna 2008 väestön arvioitiin olevan yli 2 000 000 Port Rashid on tärkein tuontisatama maassa.

Kaupunki ja emiraatin on paljon tarjottavaa ja vaatia itse näyttää maailman suurimmista nähtävyyksistä. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on maailma, maailman suurin kokoelma 300 saarta rannikon, joka on valmistettu hiekasta ja muotoinen maailmankartalle. Lisäksi merkkien kanssa Dubai Ski Dubai on maailman suurin keinotekoinen laskettelurinne ja yksi suurimmista eläintarhoissa, Dubailand. Maailman suurin pilvenpiirtäjä Burj Dubai valmistui tammikuussa 2010 ja toimenpiteiden 828 metriä.

Dubai International Airport on noin. 4 km ulkopuolella Dubai, ja vuonna 2009 lentoasemalla oli maailman seitsemästoista suurin määrä matkustajia.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokrausta useilla paikkakunnilla Dubai mukaan lukien kuuluisa hotelli Burj Al Arab, Golden Sands, Hyatt hotelli ja World Trade Center.Auton tarjotaan tietenkin Dubai International Airport.