Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Klaipeda

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Klaipeda sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Klaipeda miniopas

Autovuokraamo Klaipeda
Autonvuokraus Klaipeda

Klaipeda sijaitsee sisäänkäynnin Kurisches laguuni Itämeren luoteeseen Lituauen. Kaupunki on Liettuan kolmanneksi suurin kaupunki 192000 asukasta. Sieltä lautalla Kiel ja Sassnitz Saksan ja Karlshamn Ruotsissa.

Klaipedan perustivat saksalaiset ritarit miekkaa 1253, jolloin kaupunki sai nimekseen Memel. Vuonna 1328 kaupunki joutui ritarikunnan ja 1500-luvulla kaupunki oli tärkeä kauppapaikka. Vuonna 1919 Klaipedan oli alle Allied hallinnon ja vuonna 1923 Liettuan liitteenä kaupunki. Klaipeda on portti Kuurin, ala on lähes 100 kilometriä hiekkarantoja. Tämä on kymmenen minuutin laivamatkan päässä vanhasta satamasta, tässä vanha purjelaiva Meridiana, ja merenkulun museo.   Kaupunki on tunnettu monista veistoksia Ännchen von Tarau. Klapipeda myös kuvagalleria.

Klaipeda lentokentälle on 6 km päässä Klaipedan ja Palanga International Airport useita lentoja on 30 mailin päässä.