Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pau Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pau Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pau Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Pau Lentokenttä
Autonvuokraus Pau Lentokenttä

Pau Pyrénées Airport (PUF) sijaitsee 10 km koilliseen Pau ja Ranskassa. Bussit kulkevat välillä Paun ja lentokentän. Autovuokraamot ovat edustettuina Hertz, Sixt, Avis, Europcar ja kansallinen / CITER

Noin 800 000 matkustajaa vieraili Pau lentokentälle vuonna 2008.Kasvanut merkittävästi vuodesta tulo halpalentoyhtiöille Ryanair ja Transavia, se palveli myös Air France. Vuonna 2007 kaatui Air Francen lennot Pau Pariisi, kaikki matkustajat paitsi yksi jäi henkiin.From Pau lentokenttä on ensisijainen tapa matkustaa muihin kohteisiin Ranskassa, mutta myös muihin kaupunkeihin kuten Brysselissä ja Lontoossa.

Pau Airport on ravintola, jossa on myös barseksjon ja brasserie. On ostoksia lentoasemalla. Muita palveluja ovat kokoustilat, business lounge, ensiapu ja ATM. Ei ole hotelleja lentoasemalla.