Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Podgorica

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Podgorica sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Podgorica miniopas

Autovuokraamo Podgorica
Autonvuokraus Podgorica

Podgorica sijaitsee Lounais osa Montenegron kanssa vain tunnin ajomatkan päässä rannikon kaupungit lännessä raja Adrianmerellä.Kaupungin läpi virtaa joki Moraca, Ribnica, Zeta, Sitnica ja Cijevna ja Podgorican sijaitsee noin 20 km päässä pistorasiasta järven Scutari Moraca. Podgorica on pääkaupunki Montenegron ja maan kulttuurin ja talouden keskus. Tämä on myös suurin kaupunki maan väkiluku on yli 135 000 (2008).

Alue ja kaupunki on pitkä historia ja se oli tärkeä kaupunki, koska sen strateginen sijainti. Useimmat historialliset rakennukset tuhoutuivat toinen Toinen maailmansota ja kaupunkimaisema on erittäin nykyaikainen tunnelma. Jotkut historialliset rakennukset ovat vielä nähdä, kuten Turkin vanhakaupunki kapeine katuineen. St. George’s kirkko rakennettiin 900: n ja voidaan nähdä korkeus Gorica. Podgorica on useita museoita, kuten historiallinen Podgorican kaupungin museo ja modernin taiteen museota.

Podgorica Lentokenttä on noin. 10 km keskustan ulkopuolella ja tarjoaa kansainvälisiä lentoja.