Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Machala

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Machala sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Machala miniopas

Autovuokraamo Machala

Autonvuokraus Machala

Machala on kaupunki, joka kuuluu maakunnan El Oro, länteen Ecuadorin .Machala on lähes kokonaan etelään länsirannikolla, jossa maa raja Tyynellämerellä ja lomakeskuksen satama sijaitsee Puerto Bolivar sijaitsee noin. 7 km etelään Machala. Nämä kaupungit jätevetensä lahden Guayaquil, ja se on noin 140 km maan suurin kaupunki, Guayaquil, joka sijaitsee pään lahden. Machala kutsutaan ”maailman banaani pääomaa”, koska sen tärkeää roolia banaani viejä. Vuonna 2007 väkiluku lähes 200 000

Nimimerkki ”maailman banaani pääoma” tukee patsaan mies banaani klusteri, joka on päätie aivan keskustasta. Isla del Amor, joka tarkoittaa rakkautta saari, on kuuluisa nähtävyys alueella vaikuttava linnusto. Asianomaiset osapuolet voivat vuokrata kanootin ja vierailla saarella kiertueen tähden tai tutkiakseen lintuja. Syyskuussa maailmankuulu kauneuskilpailun ja festivaali Reina Mundial del Banano paikka.

On pieni lentokenttä Machala nimeltä Machala / gen Serr Airport.

Suomi