Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Quito

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Quito sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Quito miniopas

Autovuokraamo Quito
Autonvuokraus Quito

Quito on pääoman Ecuador ja on keskeisellä paikalla Pohjois-osassa maata.Kaupunki sijaitsee vehreässä laaksossa on jalka Pichincha tulivuori. Quito sijaitsee 20 km etelään päiväntasaajalta, mutta koska korkeutta sillä on miellyttävä ilmapiiri pääomaa. Tämä on toiseksi suurin kaupunki Ecuadorissa, ja vuonna 2008 asukasluku oli mitattu lähes 1 400 000 Kaupungin perusti espanjalaiset 1534, jolloin Quito Latinalaisen Amerikan vanhin pääkaupunki.

Vaikka alueella on tehty voimakas maanjäristys useita kertoja, on monia historiallisia nähtävyyksiä täällä. Quito on perustettu Inka rauniot ja vanha kaupunki on kuuluisa nähtävyys Plaza de la Independencia ja katedraali 1500-luvulta. Vuonna 1978 tämä oli ensimmäinen kaupunki, joka listautui Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Quito sijaitsee kasvitieteellinen puutarha ja museoiden lisäksi köysirata, joka menee jopa tulivuoren Pichincha.

Mariscal Sucre International Airport sijaitsee noin. 8 km kaupungin ulkopuolella.