Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ambato

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ambato sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ambato miniopas

Autovuokraamo Ambato
Autonvuokraus Ambato

Ambato Tungurahua maakunta kuuluu, jos se on provinssin pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla Ecuador, noin 110 kilometrin päässä pääkaupungista Quitossa.Ambato sijaitsee pankit Ambato ja jalka on sammunut tulivuori Chimborazo. Kaupunki on tunnettu tavaroiden tuotantoon, kuten tekstiilien, ja on nimeltään ”Ecuadorin puutarhassa”, koska rikkaiden hedelmätarhat reunaan kaupungin. Ambato perustettiin vuonna 1698, ja sen väkiluku on tällä hetkellä hieman yli 350 000 (2007).

Jos olet Ambato maanantaisin, kannattaa käydä markkinoilla on suurin myynnin markkinoilla maassa. Helmikuussa karnevaali ja festivaali on katsonut, että Englanti on nimeltään Festival hedelmiä ja kukkia. La Catedral on yksi tunnetuimpia nähtävyyksiä kaupungin ja rakennettiin 1950-luvulla. Samassa paikassa on ollut useita katedraaleja vuodesta 1600, mutta tuhoutui maanjäristyksessä.

Chachoán lentokenttä on lentokenttä, joka tarjoaa lentoja kotimaassa ja on noin. 20 km ulkopuolella Ambato.