Autovuokraamo Costa Rica

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Costa Rica

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Costa Rica sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Costa Rica miniopas

Autovuokraamo Costa Rica
Autonvuokraus Costa Rica

Costa Rica on Keski-Amerikassa, ja on 4,2 miljoonaa asukasta. Sen rajanaapureita ovat Nicaragua pohjoiseen ja Panamasta etelään, ja on rantaviivaa Karibianmerellä idässä ja Tyynenmeren länsi-ja eteläpuolella.

Costa Rica on tunnettu monipuolisista maisemista, vehreä eksoottisten eläinten ja lintujen elämää. Maisema   Koostuu vuoret ja tulivuoret, niityt, järvet, rannat, laguuneja ja trooppinen sademetsä.Korkein vuori on Cerro Chirripó, ja on 3820 m. Maan korkein tulivuori nimeltään Irazú ja toimenpiteet 3432 m.

Maa on kuiva trooppinen ilmasto Pacific Coast, ja subtrooppinen ilmasto ylängöillä. Sadekausi tapahtuu toukokuusta lokakuuhun.

Costa Rican tärkein kieli on espanja, ja matkailu on maan suurin teollisuuden.

Keskellä maasta on pääkaupunki, San José, joka on noin 350000 asukasta.San José on moderni kaupunki, jossa paljon kauniita puistoja ja puutarhoja, mielenkiintoisia museoita, teattereita ja yöelämän.

Muita merkittäviä kaupunkeja Costa Rica on Cartago, Alajuela, Liberia, Caldera, Gofito, Puerto Limon, San Isidro ja Puentarenas. Jälkimmäinen on satamakaupunki suuri ennätyskesä. Merenrantakohde Tamarindo on myös kuuluisa lomakohde Costa Rica luoteisrannikolla.

Maan tärkein lentokenttä on nimeltään Juan Santa Maria International Airport, joka sijaitsee Alajuela – 19 km luoteeseen pääkaupunki San José.

Kauttamme voit varata auton vuokraus enintään lomakohteista Costa Rica lukien pääkaupunki San Josén ja kaikki tärkeisiin lomakohteisiin.