Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus San Jose

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Jose sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Jose miniopas

Autovuokraamo San Jose
Autonvuokraus San Jose

San José on pääoman Costa Rica ja on keskeisellä paikalla, lähellä West Coast ja Tyynenmeren kuin itärannikolla ja Karibian alueella.Kaupunki sijaitsee Central Valley ja on noin 50 km länteen rannikkoa. San Jose kuuluu maakunnan samanniminen ja on suurin kaupunki maan. Vuonna 2007 oli noin 335 000 asukkaan San José.

Luonto on rikas ja hedelmällinen, ja Kaupungissa on monia puistoja, kuten Parque Metropolitano La Sabana on suurin. On olemassa kymmeniä museoita San José, myös lasten museo Museo de los Ninos ja eksoottisten hyönteisten museo Museo de la Universidad de Insectos de Costa Rica. Yksi kuuluisimmista rakennuksista on kaunis National Theatre 1897. Noin tunnin ajomatkan päässä San José on aktiivinen tulivuori Poas, mikä on iso nähtävyys.

Tobias Bolanos International Airport on noin. 8 km kaupungin ulkopuolella, ja se kestää noin 20 minuuttia ajaa suurin lentokenttä, Juan Santamaria International Airport.