Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus San Jose Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Jose Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Jose Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo San Jose Lentokenttä

Autonvuokraus San Jose Lentokenttä – Kuva: © Ack Ook

Juan Santamaria International Airport (SJA) sijaitsee Alajuela noin 20 km päässä San Jose, ja se nimettiin Costa Rican kansallinen sankari Juan Santamaria. On bussi joka 5 minuutin välillä lentoaseman ja San Jose. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua Alam, Avis, Avanti, Budget, Europcar, Mapache, Payless, Thrifty, Toyota ja Tricolor.

3,2 miljoonaa matkustajaa vieraili San Jose Airport 2008, joka on suurin Costa Ricassa. Kun lähteä lentokentälle on maksettava maksu 26 dollaria. Maksun voi maksaa lentoasemalla tai ennakkoon luottokortilla useimmista hotelleista. From San Jose voi matkustaa suoraan kansainvälisiin kohteisiin Euroopassa, Pohjois-ja Etelä-Amerikassa.

San Jose Airport tarjoaa yksinkertaista ruokaa ja kahvila sekä tullitta ja joitakin matkamuistomyymälöitä. Se on myös pankkiautomaatti. Ei ole hotellin lentoasemalla.

Suomi