Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Puntarenas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Puntarenas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Puntarenas miniopas

Autovuokraamo Puntarenas
Autonvuokraus Puntarenas

Puntarenas sijaitsee Costa Rica länsirannikolla ja on portti, joka johdattaa Golfo de Nicoya Tyynellä.Kaupunki kuuluu maakunnan Puntarenas ja nimi tarkoittaa ”Sandy Point” Englanti. Puntarenas on suurin kaupunki provinssissa ja asukasmäärä oli vuonna 2008 hieman yli 35 000 Kaupunki oli pitkään maan suurin Tyynenmeren satamaan, mutta viime vuosina Caldera osti asema.

Puntarenas on viehättävä kaupunki, jossa trooppinen ilmasto ja vehreä maisema. Monet matkustavat alan nauttia rannoista ja tutustua luontoon, kuten kalastus ja maastopyöräily. Carara kansallispuisto sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja järjestetään retkiä katsomaan villieläimiä sademetsää tai mennä krokotiili safari. Niille, jotka haluavat oppia lisää alueen historiasta olisi Marine historiallisen museon Puntarenas käynyt.

Juan Santamaria International Airport ja Tobias Bolaños International Airport on kaksi kansainvälistä lentokenttää kuuluvat pääomaa, San José, joka sijaitsee yli 100 km itään Puntarenas.