Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Alajuela

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Alajuela sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Alajuela miniopas

Autovuokraamo Alajuela

Autonvuokraus Alajuela

Alajuela on kaupungin keskeisellä paikalla Costa Rican Keski-Amerikassa.Kaupunki kuuluu maakunnan samannimisen, jossa se on myös pääkaupunki. Provinssi sijaitsee Valle Central, lähes 1000 metriä merenpinnan yläpuolella. Se on vain 20 km päässä pääkaupungista San José, joka sijaitsee hieman etelämpänä, ja Alajuela on toiseksi suurin kaupunki alueella. Vuonna 2007 väkiluku on hieman alle 50 000 sisällä kaupungin rajojen.

Vuonna rikas alue, on paljon puistoja ja suosituin tässä Parque Central sijaitsee kaupungin. Ympäröivä alue on eläintarha Ave ja perhosfarmi. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on aktiivinen Poas tulivuori on viimeksi purkautunut vuonna 2009, ja sitä ympäröivät upeat maisemat. Huhtikuussa karnevaaleja ja paraateja kaduilla, kun sitä juhlitaan Juan Santamaria päivä, ja heinäkuussa järjestetään Mango Festivalin erilaisissa kojuissa ja kulkueita.

Juan Santamaria International Airport on tärkein lentokenttä maan ja sijaitsee 3 km keskustan ulkopuolella

Suomi