Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sarajevo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sarajevo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sarajevo miniopas

Autovuokraamo Sarajevo
Autonvuokraus Sarajevo

Sarajevo on pääkaupunki Bosnia-Hertsegovinan ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa.Kaupunki sijaitsee Etelä-Bosnia-Hertsegovinan maakunnassa tunnetaan Hertsegovinassa. Kaupungin läpi virtaa joki Miljacka, ja Sarajevo sijaitsee laaksossa nimeltä Sarajevon laaksoon ja sitä ympäröivät vuoret. Pääkaupungissa on myös suurin kaupunki Bosnia-Hertsegovinassa ja sen asukasluku oli mitattu vuonna 2009 yli 305 000

Sarajevo on muinainen kaupunki perustettiin vuonna 1200, ja kaupunki ja ympäröivät alueet ovat tunnettuja kauniista ja rehevä luonto. Kaupunki vaikuttavat monet uskonnot, molemmat juutalaisuus, kristinusko ja islam. Erityisesti muslimien arkkitehtuuri on värittänyt kaupunkikuvaan yli 100 moskeijaa ja Turkin markkinoilla. Vanhin ja ensimmäinen moskeija rakennettiin 1462 ja on nimeltään Keisarin moskeija Englanti. Vanhassa kaupungissa on monia historiallisia nähtävyyksiä ja kaupunki tarjoaa erilaisia museoita, kuten National Museum ja historiallinen museo.

Lentokenttä Sarajevo sijaitsee noin 6 km päässä kaupungin keskustasta ja on nimeltään Sarajevon lentokentälle.