Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tuzla

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tuzla sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tuzla miniopas

Autovuokraamo Tuzla
Autonvuokraus Tuzla – Kuva: © Tarabosh

Tuzla sijaitsee koillisosassa Bosnia ja Hertsegovinan, lähes 75 km päässä Sarajevo. Tuzla sijaitsee ole kaukana itärajalla Jugoslavian ja joka on suunnilleen yhtä kaukana Pohjoismaiden rajan Kroatian. Tuzla on kolmanneksi suurin kaupunki maan väkiluku on yli 140 000 (2006). Nimi tulee Turkin sanan suolaa, ja kaupunki on tunnettu suolaa lähteitä jo tuhansia vuosia.

Matkailijat ovat erittäin kiinnostuneita Tuzlan suolakaivoksissa ja Panonika Järvi on keinotekoinen järvi suolaveden kanssa keskustassa. Kuten muillakin alueilla Bosnia ja Hertsegovinassa Tuzlan on vihreä ja tasainen Erik kaupungin useita puistoja. Puolilla kaupunkia ja etenkin vanha kaupunki tuhoutui sisällissodan aikana vuonna 1990-luvun alussa, mutta silti se on historiallinen kokemus käydä vanhassa kaupungissa. Tuzla leimaavat monet kauniita moskeijoita lisäksi ortodoksinen kirkko.

Tuzla kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Dubravan noin 30 kilometriä pohjoiseen Tuzlan.