Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Mostar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mostar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mostar miniopas

Autovuokraamo Mostar

Autonvuokraus Mostar

Mostar on kaupunki Bosnia-Hertsegovinassa, jossa rajat Montenegro , Serbia ja Kroatia .Kaupunki sijaitsee maan lounaisosassa, ei kaukana rajalta Kroatian ja Adrianmeren rannikolla. Mostar on viidenneksi suurin kaupunki ja maan ja suurin eteläisellä alueella Hertsegovinassa. Väestön kaupunki on mitattu lähes 130 000 (2007), ja joki Neretva virtaa Mostarissa.

Kuuluisin nähtävyys on silta Mostarissa, Stari Most, mikä tarkoittaa vanha silta, 1500-luvulla. Vartijat, jotka asuivat vartiotorneja kummallakin puolella siltaa kutsuttiinmostari.Silta, kuten moni muukin kaupungin vanha ja historialliset rakennukset tuhoutuivat sisällissodan aikana vuonna 1993. Vuonna 2004 silta rakennettiin uudelleen, ja valmistui vuonna 2005 se listattiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Muita historiallisia nähtävyyksiä ovat Turkin kylpylässä Biscevica House vuodesta 1635. Mostarissa on kaunis kaupunki, jossa rikas historiallisia nähtävyyksiä, taidekeskus ja kutsuva puistoja.

Kaupungin lentokenttä on nimeltään Mostar lentokentälle ja on lähes 8 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi