Autovuokraamo Arabiemiirikuntien Liitto

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Arabiemiirikuntien liitto

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Arabiemiirikuntien liitto sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Arabiemiirikuntien liitto miniopas

Autovuokraamo Arabiemiirikuntien liitto
Autonvuokraus Arabiemiirikuntien liitto

UAE on liittotasavalta.Kansallisen Lähi-idässä, ja se muodostuu 7 todetaan (kutsutaan Emirates). Maan rajojen Omanin sulttaanikunta ja Saudi-Arabia – ja rannikko sekä Omaninlahdelle ja Persianlahdella.UAE on lähes 5 miljoonaa ihmistä.

Sisämaan koostuu tasankoja aavikon, hiekkadyynien ja vuorille. Ilmasto on kuiva ja kuuma suurimman osan vuotta korkea kosteus langst rannikolla.

Arabiemiirikunnat on yksi maailman rikkaimmista maista, joissa pääasiallinen tulonlähde on peräisin öljystä, kaupan ja rahoituksen – sekä matkailu. Maa on monipuolinen ja monikulttuurinen yhteiskunta, jossa islam ja arabien hallitsee sekä arkkitehtuuri, musiikki, pukeutuminen, ruoka ja elämäntapa. Matkailijat myös valita tämä eksoottinen kohde, koska erinomaisia ostosmahdollisuuksia ja hiekkarantoja pitkin rannikkoa.

Pääkaupunki Abu Dhabi (väkiluku 860000) on maan toiseksi suurin kaupunki ja öljyteollisuudessa.Suurin kaupunki on Dubai (2,1 miljoonaa asukasta), sijaitsee Persianlahdella ylellisyyttä matkailun tärkeä ravinnonlähde.Muita suuria kaupunkeja maan Al Ain, Sharjak, Ras al-Khaimah ja Ajman.

Maan tärkein lentokenttä on Dubain kansainväliseltä lentokentältä, ja se sijaitsee 4 km kaakkoon keskustasta Dubai.

Rakentaa nyt uusi merkittävä lentoasema rannikon kaupungissa Jebel Ali, 35 km lounaaseen Dubaihin –

Al Maktoum International Airport. Tämä on määrä valmistua vuonna 2017.

Kokeile käyttäjäystävällinen hakukone ja saada yllättävän alhaisilla hinnoilla autonvuokrausta Arabiemiirikunnat.