Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Abu Dhabi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Abu Dhabi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Abu Dhabi miniopas

Autovuokraamo Abu Dhabi
Autonvuokraus Abu Dhabi

Abu Dhabi on pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki Arabiemiirikunnat, jossa rajat Saudi-Arabia länteen.Kaupunki on myös pääkaupunki yksi seitsemästä Emirates maassa, Abu Dhabi, joka on suurin emiirikunta maassa. Abu Dhabi rajojen päin Persianlahdelle sijaitsee pohjoisen puolella maassa, jossa maa alkaa muuttua piste.Kaupungin väestöstä oli noin 860 000 vuonna 2006.

Abu Dhabi pidetään maailman rikkain kaupunki, ja 26. kallein kaupunki maailmassa, joka johtuu muun muassa öljy-yhtiöiden ja matkailu. Kaupungin rajojen useita huvipuistot ja eläintarhoihin Hili Fun City ja Al Ain Zoo. Yksi kauneimmista moskeijoista Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan Moskeija olisi käynyt, ja järjestetään retkiä useita päiviä viikossa.

Abu Dhabi International Airport sijaitsee noin 30 km kaupungin keskustasta.Lentokenttä on toiseksi suurin maa, jossa yhdeksän miljoonaa matkustajaa vuonna 2008.