Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fujairah

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fujairah sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fujairah miniopas

Autovuokraamo Fujairah
Autonvuokraus Fujairah

Fujairah on kaupunki emiraattia sama nimi ja se on yksi seitsemästä Emirates vuonna UAE. .Fujairah on ainoa Emirates edessä Omargulfen sijaan Persianlahdella.Juuri tämä osa Yhdistyneiden arabiemiirikuntien joka jakaa maan Omar, joka sijaitsee itään, kaksi. Asukasmäärä kaupungin vuonna 2007 oli arviolta noin. 50 000, kun vastaava luku koko emiirikunta oli noin 130 000

Fujairah tarjoaa sekä vanhaa ja uutta. Niille kiinnostunut historiasta, voi nähdä vanhoja rakennuksia, kuten Bithna Fort joka on rakennettu vuonna 1735. Fujairah Fort rakennettiin vuonna 1670 ja sitä pidetään vanhin linnake Arabiemiirikunnat. Myös Al Hayl linna on kuuluisa nähtävyys ja rakennettiin noin 1750. Muuten, Fujairah tarjoaa useita museoita, monumentteja, ostosalueita ja näyttelyitä.

Fujairah International Airport on 10 km keskustan ulkopuolella. Vuonna 2007 se on rekisteröity yli 37 000 matkustajaa.