Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Abu Dhabi Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Abu Dhabi Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Abu Dhabi Lentokenttä miniopas

Abu Dhabi Lentokenttä

Autonvuokraus Abu Dhabi Lentokenttä

Dubai International Airport (DBX) sijaitsee 4 km kaakkoon Dubai ja on suurin lentokenttä Arabiemiirikunnat ..Sekä metro-ja linja on hyvät liikenneyhteydet saada välillä lentoaseman ja Dubai. Yhteensä 16 eri yritykset tarjoavat autonvuokraus, kuten Hertz, Europcar ja Sixt.

Lentoasema on yksi maailman suurimmista kannalta sekä rahdin ja matkustajien vuonna 2009 oli 40,9 miljoonaa matkustajaa vierailee lentokentälle.Se on 3 terminaalit ja se kestää noin 10 minuuttia matka terminaalista toiseen. Keskuslentoasema matkustaa Lähi-idän kolmen vilkkaimman kohteisiin (2009) ovat Bahrain, Teheran-Imam Khomeinin ja Kuwait. Se on pääkonttori useiden lentoyhtiöiden, kuten Emirates Cargo Plus Aviation, Royal Jet-ja Itä SkyJets

Dubai Airport on tasokas ja moderni muotoilu, tämä on shoppailijan paratiisia. Siellä 5,4000 neliömetriä tullitta monimutkainen on voittanut 70 kansainvälistä palkintoa, koska se avattiin vuonna 1983 yhdeksi Lähi-idän ensimmäisen töissä. Myös 25 erilaista ravintolaa – yksinkertaisista kahviloita hienoja ravintoloita. Lentokenttä kuuluu liike-ja konferenssikeskus ja kuntosali uima-allas, hieronta ja kuntosali. Dubai International Hotel sijaitsee lähellä lentokenttää.

Suomi