Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Caracas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Caracas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Caracas miniopas

Autovuokraamo Caracas
Autonvuokraus Caracas

Caracas on pääoman Venezuela – ja on tiheään asuttu kaupunki, 1,7 miljoonan asukkaan (3600000, lähiöissä ovat mukana).Caracas sijaitsee maan pohjoisosassa, 1000 metriä merenpinnan yläpuolella – ja noin. 12 km etelään Karibian, josta löydämme pääkaupungin satama kaupunki: La Guaira.

Se oli espanjalaista, jotka perustivat Caracasissa 1567, mutta suuri maanjäristys vuonna 1812, suurin osa rakennuksista kaupungin varhaisin historia tuhotaan.Caracas katedraali, rakennettu vuonna 1594, oli kuitenkin – ja on nyt pääkaupungin tärkein vetonaula. Suuri uudelleen kaupungin osuus muuten uusklassinen tyyli.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kansallisen mausoleumiin Panthéon mainittu. Se perustuu vastaavien rakenteiden Roomassa ja Pariisissa – ja se on rakennettu vuonna 1874 yli rauniot vanha kirkko, joka tuhoutui vuonna 1812 maanjäristyksessä.Myös rekonstruoidut lapsuudenkoti kansallinen sankari Simón Bolívar (1783-1830) on yksi suosituimmista kohteista.

Kansainvälinen lentokenttä, Aeropuerto Internacional de Maiquetía Simón Bolívar sijaitsee rannikon kaupungissa Maiquetía, ca. 30 km luoteeseen Caracas.