Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Maracaibo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Maracaibo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Maracaibo miniopas

Autovuokraamo Maracaibo
Autonvuokraus Maracaibo

Maracaibo on merkittävä satamakaupunki noin. 2 miljoonaa asukasta, sijaitsee suulla järven Maracaibo Luoteis Venezuelassa.

Maracaibo järvi, joka ei ole järvi, vaan laaja kuilu, jotka liittyvät Karibianmerellä kautta 54 km pitkä Tablazo salmen. Suuri öljyesiintymät järven ympärillä on ollut merkittävä vaikutus Venezuelan talouteen, vaan on myös johtanut suhteellisen suuri saasteongelma, jotka viranomaiset ovat viime vuosina työskennelleet tiiviisti voittaa.

Yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä on 8.7 km pitkä silta yli järven Maracaibo. Se kuljettaa pitkiä, virallinen nimi Puente General Rafael Urdenata, ja on sekä yksi Venezuelan mahtavimmista rakennuksista ja maailman suurin betongbro.

Muuten kaunis 1700-luvun Basilica de Nuestra Señora de Chiquinquire – kansanomaisesti kutsutaan ”La Chinita” – erittäin suosittu matkailukohde Maracaibo. Yksi viehätys täysin erilainen luonteeltaan paikallisia musiikin muodossa Gaita Zulian, joka on ollut kaikkialla kaupungissa. Se on sekoitus Afrikkalainen ja Venezuelan kansanmusiikkia.

Lentokenttä on Aeropuerto Internacional La Chinita sijaitsee 15 km lounaaseen Maracaibo.