Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Szeged

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Szeged sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Szeged miniopas

Autovuokraamo Szeged
Autonvuokraus Szeged

Kaupungissa on noin. 165000 asukasta, on maan neljänneksi suurin kaupunki. Se on myös hallinnollinen keskus piirin Csongréd.

Szeged on mukava paikka, jossa joet Tisza-ja Maro virtauksen yhteen, ja se on usein kutsuttu ”Sunshine City”, koska monet aurinkoinen päivä näet tästä. Szeged historia ulottuu kauas keskiajalle, ja ensin mainittu nykyisen nimensä 1183

Yksi sen monista nähtävyyksistä on kaunis Széchenyi aukiolla keskustaan viheralueita ja suihkulähteitä – ja suuri sali Art Nouveau-tyyliin. Myös Dome Square (Cathedral Square) on suosittu tapaamispaikka. Tässä on vaikuttava Votiivikirkkoa – basilika useita torneja ja rikas sisustus – sekä Panthéonista jossa 90 kuuluisien unkarilaisten on haudattu. Dome Square muistuttaa kuuluisaa Pyhän Markuksen tori Venetsiassa, ja kesäisin se on tärkeä teatteri ulkona täältä.

Yksi Szegedin kuuluisimmista kulttuurihenkilöitä, kirjailija Ferenc Mora (1879-1934) oli myös vuosia johtajan kaupungin kirjastot ja museo. Tästä syystä se vaati tänään Mora Ferenc Muzeum, ja on vuodesta 1899 asunut muodikas ”Folk kulttuurin palatsi”, monumentaalinen rakennus antiikkiseen tyyliin.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Budapest Ferihegy Airport ( Budapest ja maan tärkein lentoasema).Se sijaitsee 170 km luoteeseen Szegy.