Autovuokraamo Islanti

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Islanti

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Islanti sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Islanti miniopas

Islanti

Autonvuokraus Islanti

Saari sijaitsee Pohjois-Atlantilla (Norjan ja Grönlannin), Euroopan toiseksi suurin saari – mutta on melko vaatimaton asukasluku (306694 asukasta vuonna 2009).Historiallisesti saarella on Norja (ja lopulta tanska) toimivaltaan. Vuonna 1918 kuitenkin Islannin autonomia, mutta Tanskan kuninkaan muodollisen valtionpäämiehen.Vuodesta 1944, maa on ollut itsenäinen tasavalta.

Suurin osa saaren koostuu vulkaanisia kiviä, ja maa on vielä useita aktiivisia tulivuoria (esim. Hekla). Rannikko on ominaista vuonoja ja vuoria, kun taas sisätilojen saarella hallitsevat jäätiköt. Niistä suurin, Vatnajökull on kooltaan 8300 km2.

Ilmasto Islannin kuvataan usein Atlantin ja on risteytys leuto ja napa ilmasto tyyppi. Kesät ovat suhteellisen viileä (keskimäärin + 11 astetta heinäkuussa), kun taas talvet ovat leutoja (keskiarvo – 1 ° C tammikuussa).

Islannin pääkaupunkiin, Reykjavik (noin 118000 asukasta), sijaitsee Lounais-saaren. Tämä on Islannin väkirikkain alue, ja lähistöllä on myös toiseksi suurin kaupunki – Kopavogur ja Hafnarfjordur. Useat maan tärkeimmistä matkailunähtävyyksistä ovat myös tässä osassa maata, mukaan lukien Thingvellir, viikinkien vanhoja juttuja jonnekin. Suosittu sivustoja muualla maassa on Vatnajökull National Park ja kuuluisa kuuma lähde Geysir mainittu.

Islannin tärkein lentokenttä on Keflavikin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 50 km lounaaseen Reykjavik.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Borgarnes, Reykjavik ja Reykjavik lentokentälle.

Suositut kohteet

Suomi