Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zilina Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zilina Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zilina Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Zilina Lentokenttä
Autonvuokraus Zilina Lentokenttä

Zilina Airport sijaitsee 15 km päässä Zilina lähellä kaupungin Dolny Hri?ov.Bussit, jotka vastaavat joidenkin lähdön ja saapumisen. On mahdollista vuokrata auto lentokentältä.

Zilina lentokenttä ei ole niin paljon ihmiskauppaa, mutta yksityinen lennot, liikunta, lennot, ambulanssilennoista ja muita erityisiä lentoja. Vuonna 2009 v ar, vain 12 395 matkustajat lentoasemalla.Vain säännöllinen reitti liikenne siellä Austrian Airlines, joka tarkoittaa henkilön päivittäiset lennot Prahaan.

On pieni snackbaari lentoasemalla.