Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Islamabad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Islamabad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Islamabad miniopas

Autovuokraamo Islamabad

Autonvuokraus Islamabad

Islamabad on pääoman Pakistan ja sijaitsee koilliseen kohti Intian rajaa.Kaupunki on rakennettu 1960-luvun alussa tilalle Karachi kuin pääkaupunki. Islamabadissa tarkoittaa ”islamilainen kaupunki” ja väestö oli vuonna 2009 arviolta yli 1,7 miljoonaa, mikä kaupunki on 10. suurin Pakistanissa. Kaupunkiseutu on kolmas suurin maa ja toimenpiteitä noin 4 500 000

Islamabadissa on erittäin vihreä ja puhdas kaupunki, jossa järjestäytyneesti katu verkkoon. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat kauniita Faisal Mosque, joka on 6 suurin moskeija maailmassa ja talot noin 120 000 uskovaisia. Koko perhe voi nauttia vierailulla eläintarhassa Islamabadissa Zoo yli 300 eläintä, ja Fatima Jinnah Park on yksi Kaakkois-Aasian suurimmista puistoista. Taxila sijaitsee aivan kaupungin ulkopuolella ja on yksi maailman vanhimmista yliopistoista ja museo.

Benazir Bhutto kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 8 km päässä kaupungin keskustasta ja se on kolmas suurin lentokenttä.

Suomi