Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Karachi

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karachi sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karachi miniopas

Autovuokraamo Karachi

Autonvuokraus Karachi

Karachi sijaitsee etelärannikolla Pakistanin raja-Arabian Sea.Asti 1960-luvun alku, Karachi oli pääkaupunki Pakistanissa, mutta asema myönnettiin hiljattain rakennettu kaupunki Islamabadissa. Karachi on maan suurin kaupunki ja Pakistanin tärkein satama. Vuonna 2010 kaupungissa oli rankattu yhdeksi maailman suurimmista kaupungeista, joiden asukasluku on noin 15 000 000

On paljon tehtävää Karachissa, koska kaupungilla on tarjota houkuttelevia rantoja, erinomaiset ostosmahdollisuudet ja moniin nähtävyyksiin. National Museum of Pakistan, voi oppia maan historian kautta esineitä ja asiakirjoja, ja Bhambore on historiallinen alue, jossa oletetaan, että vanha merenrantakaupunki Debul antaa ympäri vuoden 800 jKrKr. Karachi Zoological Gardens kuuluu modernin eläintarha flamingoja, apinoita, krokotiileja ja peuran ja useita kasvitieteelliset puutarhat.Festivaalit kuin varsinainen musiikkijuhlilla ja Kara Film Festival järjestetään vuosittain.

Jinnah International Airport on suurin lentokenttä Pakistanin ja sijaitsee noin. 15 km ulkopuolella Karachi.

Suomi