Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tromssa Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tromssa Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tromssa Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Tromssa Lentokenttä
Autonvuokraus Tromssa Lentokenttä

Tromso Airport (TOS) on kyse. 5 km länteen kaupungin Tromssan. On shuttle välillä Tromssassa ja lentokentästä. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Hertz, Europcar, Sixt, Avis ja Budget.

Vuonna 2008 1.647.504 matkustajat lentoasemalla, ja se on suurin Pohjois-Norjassa. Tromssasta voi lentää 25 eri kohteeseen, joista seitsemän on kansainvälisiä ja myös LontoonMadridin ja Murmanskissa.Wideroe on yhtiö, joka lentää eniten kotimaan kohteisiin.

Tromssa Airport on hyvä valikoima baareja, kahviloita ja ravintoloita ja tax-free-myymälä ja kirjakauppa. Lentoasema on myös langaton internetyhteys ja ATM. Ei ole hotelleja lentoasemalla.