Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Svalbard Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Svalbard Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Svalbard Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Svalbard Lentokenttä
Autonvuokraus Svalbard Lentokenttä

Huippuvuorten lentokenttä, Longyear (LYR) sijaitsee noin 5 km länteen Longyearbyen. Bussit välillä lentokentän ja kaupungin. Arctiv Auto vuokra on auton yritys, joka edustaa lentoasemalla. Lentokentällä on asemansa maailman pohjoisin lentokenttä säännöllisesti reittilentoja.

138, 934 matkustajaa vieraili Huippuvuorilla lentokentälle vuonna 2009.Kohteisiin, pääsee lentokentältä on Tromssan ja Oslon palvelee SAS ja kaivostoiminta lennot Ny-Ålesund ja Svea.Aikaisemmin se tapahtui lennot Aeroflot ja Moskovan. Sopimuksen jälkeen kaikki voivat elää vapaasti Huippuvuorilla, mikä tarkoittaa, että lentoasema ei passintarkastus.

Huippuvuorten lentokenttä on kahvila ja langaton internetyhteys.