Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus St. Julians

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot St. Julians sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

St. Julians miniopas

Autovuokraamo St. Julians
Autonvuokraus St. Julians

St. Julians on rannikkokaupunki, joka sijaitsee keskeisellä paikalla koillisrannikon Malta. Saari sijaitsee etelään Kreikan ja ympäröivät Välimerellä ja St. Julian’s sijaitsee pääkaupungista pohjoiseen Valletta.Ennen 1800 oli kalastuksen kaupungin St. Julian’s, mutta viime aikoina kaupunki on kehittynyt suosittu kylpyläkaupunki.Väestö oli vuonna 2007 arvoltaan hieman alle 7000

St. Julian’s on nimetty pyhimys St. Julian, joka tunnetaan myös nimellä Julian huono. Joka vuosi tämä pyhä vietetään festivaali, joka järjestetään viimeinen sunnuntai elokuussa. Kaupungin ja ympäröivän alueen on lähinnä tunnettu loma paratiisi. Kävelymatkan päässä St. Julians Paceville pidetään Maltan yöelämän keskus, jossa on monia yöelämän, baareja ja ravintoloita. Kaunis Spinola Palace St. Julians on rakennettu vuonna 1600.

Malta International Airport on ainoa lentoasema Maltalla ja kutsutaan usein Luqa Airport.Lentokenttä sijaitsee noin. 6 km kaupungin ulkopuolella.