Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Amman

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amman sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amman miniopas

Autovuokraamo Amman
Autonvuokraus Amman

Amman on pääoman Jordania, ja on noin. 2,1 miljoonaa asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee jossa vanha Philadelphia oli.

Useita raunioita kaupungin varhaisin historia säilyy – kuten roomalainen amfiteatteri ympäri vuoden 170 jKrKr. On Citadel Hill (Jabal al-Qal’a) on myös rauniot suuri temppeli Hercules (Roman kertaa), ja Jordania arkeologinen museo, jossa tulokset useista arkeologisista kaivauksista (mukaan lukien Jericho) kerätään. Tämän lisäksi on paljon kauniita, vanhoja rakennuksia ja historiallisia nähtävyyksiä Ammanissa.

Kaupungissa on myös useita museoita – mukaan lukien suuri kansanperinteen museo ja automuseo. Monet moskeijat ovat myös suosittuja matkailukohteita. Uusin ja suurin näistä on vaikuttava kuningas Abduallah Vuonna moskeijaa, jossa on tilaa 3000 hengelle. Se pystytettiin vuonna 1980.

Amman on myös ostosparatiisi. Voit tehdä hyviä ja jännittäviä ostoksia arabien vanhat basaari alueella Souk Jara – tai voit vierailla yksi monista moderneja ostoskatuja.

On monia muita nähtävyyksiä läheisyydessä Amman. Pohjoispäässä suolaista Kuolleenmeren sijaitsee noin 40 km lounaaseen kaupungin. Monet matkustavat tänne, koska väitetty myönteisiä terveysvaikutuksia on suolavettä. Tällä alueella on myös useita paikkoja, viitaten erityisesti Raamatun kertomuksia. Jordanissa, joka virtaa Dead Sea, on esimerkiksi Al-Maghtas – paikka, jossa Johannes Kastaja on kastoi Jeesuksen. Ja välillä Amman ja Dead Sea on Mount Nebo (817 m), jossa Mooses kuoli Tutkittuani ”luvattuun maahan”.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Queen Alia lentokentälle, joka sijaitsee 35 km etelään Amman.