Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Amman Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Amman Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Amman Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Amman Lentokenttä

Autonvuokraus Amman Lentokenttä

Queen Alia International Airport (AMM) sijaitsee 32 km etelään Amman .Lentokenttä on nimetty Queen Alia, kuningas Husseinin kolmas vaimo kuoli helikopterionnettomuudessa vuonna 1977. Bussit välillä lentoaseman ja Amman puolen tunnin välein. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, mukaan lukien Avis ja Hertz on edustettuna.

Vuonna 2009 4.770.000 matkustajaa vieraili lentokenttä, joka on suurin Jordania .Se on pääkonttori Royal Jordanian Airlinesin, Jazeera Airways, Gulf Air ja Jordania Aviation. On hyvät yhteydet Amman Queen Alia lentokentälle ja voi matkustaa suoraan kohteisiin Lähi-idässä, Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa .

Amman Queen Alia lentokentälle on erittäin hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja. On tullitta ja erikoisliikkeitä, jotka myyvät matkamuistoja ja arabia leivonnaisia.
Muita palveluja ovat terveydenhoito, pankki, langaton internetyhteys, VIP lounge-liike. Golden Tulip Amman Airport on 2 km päässä lentokentältä.

Suomi