Autovuokraamo Jamaica

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jamaica

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jamaica sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jamaica miniopas

Autovuokraamo Jamaica
Autonvuokraus Jamaica

Jamaika on saarivaltio Karibian (saaret kuuluvat Great Antilleilla) – joka on myös jäsenenä Brittiläisen, ja näin kuningatar Elizabeth II muodollinen valtionpäämies (kuten esimerkiksi Kanada ja Australia ).Saari oli Britannian siirtomaa, kunnes se itsenäistyi vuonna 1962.

Virallinen kieli Jamaika on Englanti, mutta enemmistö on kuitenkin edelleen käyttää yhdistettyjä slangi kieltä päivittäin.

Jamaika on noin 2,9 miljoonaa asukasta (2008), joista 600000 asuu pääkaupungissa Kingstonissa, joka sijaitsee kaakkoon rannikolle.Muita kaupunkeja Jamaika Espanjan Town pohjoisrannikolla (toiseksi suurin ja 150000 asukasta), Ocho Rios – myös pohjoisrannikolla (suosittu turisti kaupunki ja risteilysatamana), Montego Bayon luoteisrannikolla (jossa Jamaikan hienoin ranta) – ja Port Royal, entinen pääkaupunki, on hiekka pankit Los Palisados ulkopuolella Kingston.

Saaren alkuperäiset asukkaat, Arawak intiaanit, karkotettiin ja lopulta nujerra Euroopan siirtolaiset saapuivat vanavedessä Kolumbuksen ”löytö” saaren 1494 – ensimmäinen espanjalainen, sitten Englanti. Lisäksi useita Afrikkalainen orjia ”maahan” 1700-luvulla. Vuonna 1800, ei orjat kapinaan useaan otteeseen, ja yksi tämänpäiväinen jamaicanere on kyse. 90% Afrikkalainen etninen alkuperä.

Ilmasto on trooppinen pitkin rannikkoa, mutta sisämaassa, jossa on paljon vuoria, on leuto. Joskus varsinkin kesän jälkeen, se tapahtuu niin, että Jamaika tulee vaikuttamaan trooppisia myrskyjä. Kun se tulee maisemat, on paljon sadetta pohjoisessa – mutta myös kutsumalla rannat. Jamaikan korkeimman vuoren, Blue Mountain Peak kohoaa 2256 metriä merenpinnan yläpuolella.

On olemassa kaksi kansainvälistä lentokenttää Jamaika – Norman Manley Airport ulkopuolella Kingston ja Sangster lentokenttää Montego Bay.

Autonvuokrauskohteet