Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Montego Bay

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Montego Bay sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Montego Bay miniopas

Autovuokraamo Montego Bay
Autonvuokraus Montego Bay

Montego Bay sijaitsee länteen Jamaikan pohjoisrannikolla ja se on toiseksi tärkein satama kaupunki maassa.Tavarat huonetta, kahvi, sokeri ja banaanit viedään tästä portista. Montego Bay on toiseksi suurin kaupunki pinta-alaltaan ja kolmanneksi suurin väestö, ja vuonna 2007 asukasluku oli mitattu yli 82 000 Se on noin. 135 km ja pääkaupunki Kingston, joka sijaitsee Kaakkois-rannikolle.

Montego Bay on tärkein turistikaupunki maassa monia hyviä tiloja ja toimintaa, ja loistava sijainti rannikolla kohti Karibian merellä. Alueella on rehevä ja kaunis ranta-alueet vihreitä palmuja ja Ocean Beach. Dolphin Cove on laguuni, jossa kävijät voivat uida ja pelata keskuudessa delfiinejä, ja on olemassa erilaisia retkiä ja safareita ja kaupungin ulkopuolella. Rose Hall Great House on kaunis rakennus, joka on vaivannut noita legenda Annie Palmer.

Sir Donald Sangster International Airport sijaitsee noin. 3 km pohjoiseen Montego Bay.