Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kingston

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kingston sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kingston miniopas

Autovuokraamo Kingston

Autonvuokraus Kingston

Kingston on pääkaupunki ja suurin kaupunki Jamaika joka sijaitsee aivan etelään Kuuba Latinalaisessa Amerikassa.Pääkaupunki sijaitsee Kaakkois-saaren, ja tämä on myös maan suurin satama. Satama on luonnollisesti tässä viedään hyödykkeitä kuten kahvi, sokeri ja tupakka. Kingston on perustettu vuonna 1693, kun vanhan kaupungin ja sataman Port Royal oli veden vallassa ja tuhosi maanjäristys. Vuonna 2001 oli noin 96 000 asukkaan kaupunki.

Yksi voi löytää monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä kaupungin, kuten Bob Marley-museo, jossa käsitellään maailmankuulun reggae legenda. Hope kasvitieteellinen puutarha on kasvitieteellinen puutarha, joka rakennettiin vuonna 1873, kun taas Castleton Bonatical Gardensin 1862 on noin. 20 km kaupungista pohjoiseen. Olde Jamaikan Tours, voi saada perusteellinen esittely sen arkkitehtuuriin ja museoihin, ja vuosittain järjestetään kuuluisa festivaaleilla kuten Rebel Salute musiikkijuhlien ja Heritage Fest.

Norman Manley International Airport sijaitsee noin 15 km päässä kaupungin niemimaalla Palisadoes.

Suomi