Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Windhoek

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Windhoek sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Windhoek miniopas

Autovuokraamo Windhoek
Autonvuokraus Windhoek

Windhoek on pääoman Namibian ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa.Kaupunki sijaitsee rinteessä, joka on noin 1700 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämä on suurin kaupunki ja liikekeskus Namibian ja vuonna 2007 asukasluku oli mitattu lähes 270 000 Kaupunki on rakennettu vuonna 1800 ja oli pääkaupunki Saksan Lounais-Afrikassa 1892-1915.

Windhoek kantaa edelleen huolta Saksan hallitus, ja arkkitehtuuri on jaettu moderneja rakennuksia ja Saksan siirtomaa-alueella. Ei vain arkkitehtuuri todistaa Saksan vaikutusvallan, mutta voit vierailla Saksan ravintoloita, ja monet puhuvat myös saksaa. Christuskirche on kaunis kirkko, joka rakennettiin 1800-luvun lopulla, ja St. George’s Cathedral on yksi pienimmistä katedraalien eteläisessä Afrikassa. Alte Mount & State Museum on yksi kuuluisimmista museoista Windhoekissa, joka käsittelee historiaa sivuston.

Windhoekin Hosea Kutakon International Airport on yksi maailman pisimmistä kiitoteiden ja sijaitsee noin 45 km kaupungin ulkopuolella.