Autovuokraamo Dominikaaninen Tasavalta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dominikaaninen tasavalta

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dominikaaninen tasavalta sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dominikaaninen tasavalta miniopas

Autovuokraamo Dominikaaninen tasavalta
Autonvuokraus Dominikaaninen tasavalta

Dominikaaninen tasavalta sijaitsee saarella Hispaniola vuonna Karibian ja on 9,6 miljoonaa asukasta (2009). Maa sijaitsee itään Kuuba, ja on rantaviivaa Atlantin valtameren pohjois-ja Karibianmerellä etelässä. Saari on jaettu kahden maan: Haiti lännessä ja Dominikaaninen tasavalta idässä.

Maisema on vuoristoinen, ja Dominikaanisen tasavallan korkein kohta – Pico Duarte – on 3087 m. Pohjoisessa on trooppisiin sademetsiin, ja vuorien välissä itään on hedelmälliset laaksot sokeria istutusten. Alavilla alueilla etelässä on ominaista kuivaa savannia. Dominikaaninen tasavalta on trooppinen monsuuni ilmasto, jonka vuotuinen keskilämpötila on 30 astetta.

Pääoman Santo Domingo sijaitsee etelärannikolla ja on 2,2 miljoonaa asukasta.Kaupunki on myös maan suurin, ja taloudellinen ja kulttuurinen keskus. Santo Domingo on historiallisia rakennuksia, museoita ja gallerioita ja erinomaisia ostosmahdollisuuksia.

Muita suuria kaupunkeja maassa on Santiago de los Caballeros, La Vega ja San Pedro de Macoris.

Dominikaaninen tasavalta on paratiisisaari, jossa voi nauttia eksoottista ruokaa, kävelemässä valkoiset hiekkarannat, joilla on palmujen ja uimassa kristallinkirkas vesi. Maa tarjoaa myös mielenkiintoisia luonnon, taiteen ja kulttuurin on vuosittain useita festivaaleja.

Punta Cana alue sijaitsee itärannikolla ja on yksi suosituimmista matkailukohteista maassa. Tämä on myös Dominikaanisen tasavallan vilkkain lentokenttä – Punta Cana International Airport.

Lentokenttä Las Américas International Airport on maan toiseksi vilkkain, ja se sijaitsee 20 km itään pääkaupunki Santo Domingo.

Kautta Halpavuokraauto.fi voit varata vuokra-auto kaikilla lomakohteisiin Dominikaanisessa tasavallassa on taattu alhaisin hinnoin.