Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santiago Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santiago Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santiago Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Santiago Lentokenttä
Autonvuokraus Santiago Lentokenttä

Cibao International Lentokenttä (STI) sijaitsee muutaman kilometrin päässä Santiago de los Caballeros, toiseksi suurin kaupunki Dominikaaninen tasavalta. On shuttle busseja käynnissä lentoaseman ja Santiago. Se on hyvä valinta autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat Avis, National, Alamo, Europcar, Honda, Nelly, tallentaminen ja dollari.

994883 matkustajia kävi Cibao International Lentokenttä vuonna 2008. Se avattiin vuonna 2002 niin, että terminaali on moderni. Lentoasema palvelee 7 eri lentoyhtiöiden lisäksi kansallisen lentää kohteisiin Etelä-ja Pohjois-Amerikassa. Se on päätukikohta PAWA Dominicana.

Cibao International Lentokenttä on helppo valinta syömisen ja juomisen paikkoja. Se voi myös tarjota verotonta, jotkut kaupat ja pankkiautomaatti. Ei ole hotelleja lentoasemalla.