Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Santo Domingo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santo Domingo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santo Domingo miniopas

Autovuokraamo Santo Domingo

Autonvuokraus Santo Domingo

Santo Domingo sijaitsee kaakkoisosassa Dominikaaninen tasavalta .Kaupunki sijaitsee etelärannikolla, raja Karibianmerellä. Santo Domingo on maan suurin kaupunki ja pääkaupunki ja vuonna 2008 asukasluku oli mitattu noin. 2 200 000 euroa. Bartolomeo Kolumbus, Kristoffer Kolumbuksen veli perusti kaupungin vuonna 1496 Aika oli kaupungin joen Ozamas oikealla rannalla, mutta vuonna 1503 se siirrettiin Santo Domingo Länsirannalle.

On tässä kaupungissa enemmän Amerikan vanhimmista rakennuksista sijaitsee. Muun muassa Santa Maria katedraali, joka on edelleen käytössä, on rakennettu vuonna 1523. Vanhimmat pääkatu New World nimeltä Calle Das lamat ja sijaitsee historiallisen kaupunginosan Colonial City. Alueella on monia historiallisia rakennuksia ja mielenkiintoisia museoita. Yksi modernit nähtävyydet ovat akvaariossa, jossa kävijät voivat katsoa meren elämää lasin läpi tunnelin.

Las Américas International Airport on toiseksi vilkkain lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 20 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi