Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santo Domingo Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santo Domingo Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santo Domingo Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Santo Domingo Lentokenttä
Autonvuokraus Santo Domingo Lentokenttä

Las Américas International Airport (LSQ) sijaitsee Punta Caucedo noin 20 km itään Santo Domingo. Paras tapa saada välillä lentoaseman ja Santo Domingo taksilla.On mahdollista vuokrata auto lentokentältä, autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Hertz, Europcar ja Budget.

Santo Domingo lentokenttä on toiseksi suurin lentokenttä Dominikaanisen tasavallan Punta Cana International Airport. Vuonna 2007 2,7 miljoonaa matkustajaa vieraili lentokentälle. Se on 140 lähtöä päivittäin ja on suoria lentoja useisiin kaupunkeihin Euroopassa, Etelä-ja Pohjois-Amerikassa.

Lentokentällä on hyvä valikoima kauppoja, baareja, ravintoloita ja kahviloita.
Muita palveluja ovat langattomat Internet, lasten leikkipaikka, VIP-, pankki ja posti. Quality Hotel Santo Domingo sijaitsee 5 minuutin matkan päässä lentokentältä.