Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Santiago

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santiago sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santiago miniopas

Autovuokraamo Santiago
Autonvuokraus Santiago – Kuva: © Edwin Casado Baez

Santiago on pääkaupunki maakunnassa samalla nimellä ja kaupungin virallinen nimi on Santiago de los Caballeros. Kaupunki sijaitsee Luoteis osassa maata, noin 50 km päässä pohjoisrannikolla ja Atlantin valtamerellä. Santiago de los Caballeros on toiseksi suurin kaupunki, jossa asuu yli 550 000 (2007).

Santiago on hyvin kaunis kaupunki, jossa on historiallista ja moderneja rakennuksia vierekkäin. Maamerkki, joka luonnehtii kaupunki on 67 metriä korkea muistomerkki marmori 1940 joka Englanti kutsutaan muistomerkki sankareita palautuksen. Jotkut pienemmät museot ovat monumentti, mutta yksi suosituimmista museoista Santiagon tupakka museo. Museo del Tabaco on omistettu kuuluisan sikari tuottavat yksikään alue ja siellä on mahdollisuuksia ostaa yksinoikeudella kauppatavaraa.Calle del Sol on tärkein ja tunnetuin ostosalue Santiago, jossa erilaisia kauppoja, baareja ja ravintoloita.

Cibao kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Santiago de los Cabarellos ja tarjoaa sekä kotimaan ja kansainvälisiin lentoihin.

Cibao International Airport (STI) sijaitsee muutaman kilometrin ulkopuolella Santiago de los Caballeros, toiseksi suurin kaupunki Dominikaaninen tasavalta.On shuttle busseja käynnissä lentoaseman ja Santiago. Se on hyvä valinta autovuokraamojen lentoasemalla, nämä ovat Avis, National, Alamo, Europcar, Honda, Nelly, tallentaminen ja dollari.

994883 matkustajia kävi Cibao lentokentälle vuonna 2008. Se avattiin vuonna 2002 niin, että terminaali on moderni. Lentoasema palvelee 7 eri lentoyhtiöiden lisäksi kansallisen lentää kohteisiin Etelä-ja Pohjois-Amerikassa. Se on päätukikohta PAWA Dominicana.

Cibao International Airport on yksi useita ravintoloita ja baareja. Se voi myös tarjota verotonta, jotkut kaupat ja pankkiautomaatti. Ei ole hotelleja lentoasemalla.