Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Canberra Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Canberra Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Canberra Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Canberra Lentokenttä
Autonvuokraus Canberra Lentokenttä – Kuva: © Bidgee

Canberra Lentokenttä (CBR) on 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin Canberra.
Airlinerbussen juoksee ja lentokentälle puolen tunnin välein arkisin ja tunnin välein viikonloppuisin. Taximulightene ovat hyviä, ja viisi erilaista harjoittavien yritysten autonvuokraus. On myös mahdollista vuokrata polkupyöriä.

Kesäkuusta 2007 kesäkuuhun 2008 oli 2 853 000 matkustajaa vierailulla lentokentällä. Lentoasema ei kansainvälisiä lentoja, suurin osa reiteistä on kaakkoisosassaAustralia.
Se on pitkälti Virgin Blue ja Qantas lennot Canberra.

Lentokentällä on kolme kahvilaa, kioski ja valuutanvaihto toimisto, jossa 40 eri valuutalla. Vuonna 2012 on odotettavissa, että uusi terminaali rakennus tulee paikalleen.Lentokenttä tunnetaan nimellä ”hämärä lentoasemalla”, koska se sijaitsee laaksossa, jossa kylmää sisämaan ilmasto, jossa on paljon sumua.