Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tirana

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tirana sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tirana miniopas

Autovuokraamo Tirana
Autonvuokraus Tirana

Tirana on pääkaupunki Albanian ja sijaitsee noin 40 kilometrin päässä rannikosta.Albania grænser jopa Adrianmeren lännessä ja joki Ishëm Lober kaupungin läpi.Tirana sijaitsee maassa, ja se on kysymys. 130 km länteen Makedonian grænse. Tirana Grund lisättiin vuonna 1614 ja udnævnt että julkista pääomaa vuonna 1925.Kaupungin väestöstä on noin. Tusind 375 (2007).

Tirana on smuk ja frugtbar kaupungin kasvava turismi. Vuonna 1990’erne olivat patsaat Stalin ja Lenin poistettiin ja vanha kommunistinen lohko gennemgå raskaan remontin. Vanha kaupunki on nähtävyyksistä, kapeine Gader ja vanhoja rakennuksia. Moderni Nähtävyydet International Center for Culture myös kutsutaan Piramida on mahdollistaa niiden pyramidin muotoinen. Kaupungissa voit besøge National History Museum ja moskeija Et’hem Bey on yksi kauneimmista moskeijoista maassa.

Äiti Teresa lentoasema on kansainvälinen lentoasema, joka lentää monet osa Eurooppaa ja sijaitsee noin. 17 km ilman keskusta.