Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Moskova Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Moskova Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Moskova Lentokenttä miniopas

Moskova Lentokenttä
Autonvuokraus Moskova Lentokenttä

Domodedovon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 42 km etelään kaakkoon Moskovasta, ja on yksi kolmesta palveleville lentoasemille Moskovassa.Se on suurin lentokenttä Venäjä. On hyvät liikenneyhteydet Moskovan ja lentoaseman, sekä bussi-ja juna. On olemassa kolme autovuokraamojen lentoasemalla, Hertz, Europcar ja Sixt.

Vuonna 2009 18.676.000 matkustajia vieraili Moskovassa Domodedovo Airport. Se on kansallinen ja kansainvälinen terminaali, ja vuonna 2012, uusi kotimaan terminaali valmistuu.
Se on tärkein keskus S7 Airlines ja Transaero Airlines. Kahden Tšetšenian itsemurhapommittajat aiheutti 90 kuolemaa elokuussa 2004, kun he pommittivat kahta konetta on noin 20 miljoonaa dollaria käytettiin teroittaa turvallisuutta.

Moskova Domodedovo Lentokenttä on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja baareja. Se on myös yrityskeskus ja kokoushuoneita, ja ATM. Domodedovo Airhotel on 1 km päässä lentokentältä ja on vajaat 300 huonetta.