Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Moskova Sheremetyevo Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Moskova Sheremetyevo Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Moskova Sheremetyevo Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Moskova Lentokenttä
Autonvuokraus Moskova Lentokenttä

Moskova Sheremetyevo International Airport (DME) on 29 km luoteeseen Moskovasta. Bussit välillä lentoaseman ja Moskovassa, mutta koska ruuhka, se kestää missä tahansa puoli tuntia 2 tunnin päästä lentokentälle niin on viisasta olla ajoissa pois. Paras konsti on edelleen junalla, joka avattiin elokuussa 2009 ja kestää 35 minuuttia. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, kuten Avis, Dollar, Hertz ja Sixt Mosrentservice.

14.764.000 matkustajia vieraili Moskovassa Sheremetyevo Airport vuonna 2009, joka on toiseksi suurin Venäjällä. Se on yksi kolmesta palveleville lentoasemille Moskovan kanssa Domodedovon lentokentälle, joka on suurin ja Vnukovon. Se on Moskova Sheremetyevo lentokentälle, joka on paras kansainvälinen verkosto suoraan reiteille lukuisiin kohteisiin kaikkialla maailmassa. Lentoasema on tärkein keskus Aeroflot ja Nordavia. Se on useita terminaaleja, jotka on linkitetty bussikuljetus.

Moskova Sheremetyevo Airport on hyvä valikoima baareja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Muita palveluja ovat vauvan / perhehuone, apteekki, lääkäri, posti, turisti-, liike-ja kokoustilat, ATM ja kampaaja. Novotel Moscow Sheremetyevo Airport, Sheremetyevo-2-hotelli sijaitsee lähellä lentokenttää.