Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Detroit

Jos harkitset Detroitia seuraavaksi lomakohteeksesi ja haluat vuokrata sopivan auton, älä huoli, sillä löydät lähistöltä useita autovuokraamoita. Lentokentällä on käytettävissä lukuisia autonvuokrauspalveluita. Voit myös vuokrata auton suoraan autonvuokrauspalvelun nettisivuilta. 

Detroit-opas

Autovuokraamo Detroit
Autonvuokraus Detroit

Detroit on yksi suurimmista kaupungeista Michiganin osavaltiossa. Kaupungissa on 672 662 asukasta, mikä on eniten koko osavaltion alueella, ja Detroit on myös asukasluvultaan 23. suurin kaupunki koko Yhdysvalloissa. Keskilännen alueella se on toiseksi suurin kauppa-alue Chicagon jälkeen. Jos tarkastellaan pelkästään kaupallista menestystä, Detroit on 13. menestynein kaupunki koko Yhdysvalloissa. Windsor on Detroitin naapurikaupunki Kanadan puolella. 

Detroit on kansainvälinen kaupunki, mutta paikallistakin tarjontaa on paljon, eritoten musiikin saralla; rock, hip-hop, jazz ja punk-musiikki kuuluu ympäri kaupungin. Löydät myös huikeita monumentteja ja muita historiallisia paikkoja, jotka tekevät vierailustasi ikimuistoisen. Detroit on kulttuurinen pääkaupunki musiikin, arkkitehtuurin, taiteen ja designin osalta. 

Detroitissa on kostea ilmasto, mikä johtuu sen läheisyydestä Suuriin järviin, Talviaikaan alueella sataa lunta ja ilma on kylmää, joskus jopa -18 astetta. Toisaalta kesäaikaan lämpötila voi nousta jopa +32 asteeseen. Toukokuun alusta syyskuun loppuun keskimääräinen lämpötila vaihtelee +23–27 asteen välillä. 

Voit nauttia kaupungissa lukuisista nähtävyyksistä ja ulkoilma-aktiviteeteista. Detroitin jännittävä yöelämä on myös kokemisen arvoinen. Kaupungissa on myös useita pilvenpiirtäjiä ja upea siluetti. Detroit on myös yksi Yhdysvaltojen 13 metropolista, jossa on ammattimainen urheilujoukkue. 

Tutki kaupunkia vuokra-autolla

Detroitiin on helppo tutustua vuokra-autolla, ja yksi tutustumisen arvoinen paikka on Detroitin taideinstituutti. Voit löytää sieltä Egyptin aikaisia löytöjä, antiikkisia dokumentteja Euroopasta, nykytaidetta jne. Wayne Countyn lentokentältä on alle 30 kilometrin matka taideinstituuttiin. Vuokra-autolla matkaan kuluu puolisen tuntia. 

Yksi näkemisen arvoinen paikka on Detroitin eläintarha, joka on yksi suurimmista Michiganin alueella. Eläintarhassa käy 1,5 miljoonaa kävijää joka vuosi. Eläintarhaan on matkaa 44,2 kilometriä Wayne Countyn kentältä ja arviolta matkan voi taittaa noin 27 minuutissa. 

Löydät myös baareja ja ravintoloita, joissa viettää aikaa paikallisten kanssa. Sugar House on yksi suosituimmista baareista Michigan Avenuella. Baari on noin 30 kilometrin päässä lentokentältä, ja matkustusaika autolla sinne on noin 26 minuuttia. 

Lentokentät

Detroitista löytyy lukuisia lentokenttiä. Yksi suosituimmista on Wayne Countyn lentokenttä, joka yhdistää paikalliset ja kansainväliset yhteydet. Kentältä pääsee esimerkiksi Lontooseen, Pariisiin, Marseilleen ja Ateenaan. 

Muut lentokentät kaupungin lähellä ovat Coleman A. Young International Airport, Windsor International Airport ja muut pienemmät kentät. Voit löytää kaikista lukuisia autonvuokrauspalveluja kentiltä tai niiden lähettyviltä; Hertz, Dollar, Sixt, Budget ja monet muut palvelevat alueella. 

On suositeltavaa tutustua palvelujen käyttöehtoihin ennen auton valitsemista; saat näin paremman kuvan ehdoista ja siitä, mitä tulee tai ei tule tehdä. Kannattaa aina myös pyytää tarkennusta niistä ehdoista, joita et ymmärrä. 

Liikenne 

Detroitin tiet ovat hyvässä kunnossa ja ajaminen ympäri kaupunkia on sujuvaa ja turvallista. Muista aina noudattaa tieliikennelakia ja vältä ruuhkia kahdeksan ja yhdeksän välillä aamuisin. Näin pääset haluamaasi kohteeseen helposti. 

Kuten muissakin suurkaupungeissa, myös Detroitissa on nopeusrajoitukset eri teille. Esimerkiksi moottoriteillä ja tietyillä keskustan alueilla nopeusrajoitus on 88,5 km/h (55 mph). Suuremmilla teillä nopeusrajoitus on 112 km/h (70 mph), ellei ole toisin mainittu. Voit jättää auton parkkipaikalle, parkkihalliin, tai käyttää pysäköintipalvelua.